Los Andželo „Lakers“ veteranas praėjusią naktį į Denverio „Nuggets“ krepšį įmetė 11 taškų – tikslą pasiekė 3 iš 6 dvitaškiai ir vos 1 iš 5.

Taiklumas, atrodo, visai neblogas, bet 37-erių žaidėjo mestas kamuolys net tris kartus nelietė lanko! Ir tai nebuvo sudėtingi metimai per varžovų rankas ar iš itin tolimo atstumo.

Per ketverias naujojo sezono rungtynes K. Bryantas vidutiniškai aikštelėje praleido po 28 minutes ir pelnė po 15,8 taškų, bet krepšį iš žaidimo atakavo vos 32,3% taiklumu, o „Lakers“ patyrė 4 pralaimėjimus.

Krepšinio užkulisiuose jau kalbama, kad 20-tą sezoną NBA žaidžiantis gynėjas po šio sezono veikiausiai jau kabins sportbačius ant vinies. Todėl panašu, kad rezultatyviausių visų laikų lygos žaidėjų sąraše jis taip ir liks trečias (32,545).

Antroje vietoje kol kas rikiuojasi Karlas Malone'as (36,928), o pirmoje – legendinis Kareemas Abdul-Jabbaras (38,387).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją