Vyrai susipešė dėl moters – pranešama, kad su buvusia M. Barneso žmona Gloria Govan draugaujantis D. Fisheris šeštadienį buvo sužeistas jos namuose Los Andžele.

Skelbiama, kad vos tik sužinojęs, jog D. Fisheris yra G. Govan namuose, M. Barnesas paliko Memfio „Grizzlies“ treniruočių stovyklą Santa Barbaroje, sukorė daugiau nei 150 km ir įsiveržė į buvusios namus. M. Barnesas užsipuolė 41-erių metų D. Fisherį, tačiau šis apsiėjo tik keliais įbrėžimais.

Dėl incidento NBA pradės tyrimą.

Nors 35-erių metų M. Barnesas su G. Govan nebegyvena daugiau nei metus, jie oficialiai nėra išsiskyrę. Pora turi dvynukus. Tuo metu D. Fisheris su savo žmona Candace išsiskyrė šių metų kovo mėnesį.

Praėjusiais metais profesionalaus krepšininko karjerą baigęs D. Fisheris dabar treniruoja Niujorko „Knicks“ komandą. Pranešama, kad pirmadienį jis praleido treniruotę dėl „asmeninių priežasčių“.

Tai ne pirmas kartas, kai M. Barnesas „pasižymi“ panašiais dalykais – 2010 metais krepšininkas buvo suimtas už įtariamą smurtą namuose.

D. Fisheris ir M. Barnesas kartu žaidė 2010-2012 metais, kai atstovavo Los Andželo „Lakers“ komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją