Pagrindiniais veikiančiais asmenimis tapo išvykoje žaidusios „Karsiyaka“ ekipos puolėjas iš JAV Justinas Carteris ir „Kolejliler“ gretose rungtyniaujantis juodkalnietis Vladimiras Dragičevičius.

Likus žaisti 30 sek. šeimininkai pirmavo 60:59, o po netaiklaus svečių metimo baudos aikštelės prieigose susikibo J. Carteris ir V. Dragičevičius. Bandydamas kovoti dėl kamuolio amerikietis prilaikė varžovą pažeisdamas taisykles, tačiau šis ant parketo griuvo taip efektingai, kad šalia buvęs rungtynių arbitras nedvejodamas užfiksavo nesportinę amerikiečio pražangą.

Visgi stebint vaizdo įrašo pakartojimą matyti, kad juodkalnietis turi neeilinį aktoriaus talentą. Vos tik atsidūręs ant parketo jis žvilgtelėjo į teisėją ir, įsitikinęs kad pavyko jį apmauti, dar keletą sekundžių pagulėjo.

Netrukus mėgindamas slėpti šypseną jis nuėjo mesti baudų, tačiau juoką sunkiai tramdyti sekėsi komandos draugą palydėjusiam Viktorui Sanikidzei.

Įpykęs dėl tokio arbitro sprendimo nervų nesuvaldė ir „Karsiyaka“ treneris Ufukas Sarica, užsidirbęs techninę pražangą ir galutinai nugramzdinęs savo komandą – Turkijos čempionai pralaimėjo 62:65.

Epizodo video:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)