„Mahindra Enforcers“ komandos marškinėlius apsivilkęs 170 cm ūgio filipinietis šalies čempionate debiutavo jau pernai. Jis sužaidė ketverias rungtynes, per kurias prametė visus šešis metimus ir į savo sąskaitą įsirašė vieną tašką nuo baudų metimo linijos.

Galų gale jam pavyko atidaryti ir savo taškų sąskaitą metimu, atliktu Žaidimo metu. Tai nutiko antrojo rungtynių kėlinio pradžioje, kuomet M. Pacquiao realizavo dvitaškį iš aikštės krašto. Nors buvusio boksininko metimo technika – toli gražu ne tobula, savo superžvaigždės taiklų šūvį arenoje susirinkę filipiniečiai palydėjo griausmingomis ovacijomis.

Tiesa, vien garsios pavardės įbauginti varžovams „Mahindra Enforcers“ nepakako – M. Pacquiao atstovaujama komanda patyrė pralaimėjimą 94:108.

Paskutinį kartą per oficialią dvikovą M. Pacquiao į ringą žengė šių metų gegužę. Tuomet Las Vegase vykusioje dvikovoje jis teisėjų sprendimu pralaimėjo kitai lengvo svorio bokso superžvaigždei – Floydui Mayweatheriui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)