„Vairuotojai automobiliu džiaugiasi du kartus. Pirmą – jį nusipirkę, kitą kartą – jį jau pardavę.

Naujasis naujojo „Toyota Land Cruiser“ savininkas – Donatas Motiejūnas!

Sakė, šeima pagausėjusi, reikia patikimo didesnio automobilio. Tai ir rūpinuosi, kad bičiuliai valdytų tinkamą transportą“, – socialiniame tinkle „Instagram“ žinute pasidalino B. Vanagas.

D. Motiejūnas su širdies drauge Paulina Popek praėjusių metų rugpjūtį prieš pat Europos pirmenybes susilaukė pirmagimio, sūnaus.

Tiek D. Motiejūnui, tiek ir jo mylimajai tai yra pirmoji atžala. Tiesa, apie asmeninį gyvenimą ši pora niekada nebuvo linkusi atvirauti. Net ir tai, kad draugauja su žavia lenkaite Paulina, su kuria likimas jį suvedė žaidžiant Lenkijos klube, jis ilgą laiką neigė.

Sezonas Kinijoje lietuviui baigėsi balandžio 11-ąją. Lemiamose, septintose, pusfinalio rungtynėse Šandongo „Golden Stars“ komanda, kuriai atstovavo D. Motiejūnas, 95:105 (23:20, 23:28, 30:29, 19:28) pralaimėjo Žedziango „Lions“ ekipai ir serijoje iki keturių pergalių, nusileido 3:4.

Taip pat kiek anksčiau buvo skelbta, kad susidomėjimą D. Motiejūnu yra išreiškusi „Barcelonos“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)