Šarlotės „Hornets“ klubo savininkas tradiciškai organizuoja savo vardo krepšinio stovyklą vaikams „Jordan‘s Flight School“, kurioje savo patirtį perteikia jaunimui.

Šį sykį į M. Jordano organizuojamą renginį užsuko dabartinė NBA žvaigždė – Los Andželo „Clippers“ įžaidėjas Chrisas Paulas. Gynėjas nusprendė pasilinksminti ir metė iššūkį M. Jordanui.

Ch. Paulas sugalvojo originalias varžybas. M. Jordano buvo paprašyta šešis kartus atakuoti krepšį iš vidutinio nuotolio – jeigu bent trys metimai nebus taiklūs, stovyklos organizatorius kiekvienam iš vaikų turės nemokamai įteikti po savo vardo sportbačių porą.

M. Jordanas iššūkį priėmė ir... nuliūdino vaikus. Kad ir kaip triukšmavo stovyklos dalyviai, M. Jordanas šaltakraujiškai realizavo visus metimus.

Pažymėtina, kad Ch. Paulas jis taip pat buvo paprašytas mesti į krepšį iš toli – jeigu visi metimai bus taiklūs, vaikai bus apdovanoti bateliais. Deja, Ch. Paului pradžiuginti vaikų nepavyko – paskutinis metimas skriejo pro šalį.

Vėliau batelius vaikams galėjo laimėti ir kitas buvęs NBA krepšininkas Derekas Fischeris, tačiau ir jam pataikyti visų metimų nepavyko – vienas iš jų skriejo pro šalį, o vaikai liko be netikėtos dovanos.

#Mj rules.. 🤔if CP3, makes all his shots... Shoes for the whole camp.. !#MjFlightSchool16

A video posted by COACH SPOON (@coachspoon2) on Jul 26, 2016 at 9:40pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)