D-Mo NBA rungtyniauja jau ketvirtą sezoną, be to, rungtynės tarp „Rockets“ ir Los Andželo „Lakers“ komandų vyko Hjustone, kur 213 cm ūgio lietuvis – visiems puikiai žinomas. Todėl tikrai labai keista, kaip vietinės televizijos darbuotojai galėjo padaryti tokią baisią klaidą.

Aukštaūgis po šio įvykio nusprendė netylėti ir kreipėsi į „Rockets“ komandos atstovus su prašymu, kad šie padėtų užtikrinti, jog ateityje tokių nemalonių incidentų neįvyktų.

Verta pažymėti, kad krepšininkas gimė jau laisvoje Lietuvoje – 1990 metų rugsėjo 20 dieną. Lietuvos nepriklausomybė buvo paskelbta pusmečiu anksčiau – 1990 metų kovo 11 dieną.

Tose rungtynėse prieš „Lakers“ D. Motiejūnas per 15 minučių pelnė 11 taškų, o praėjusią naktį į Denverio „Nuggets“ krepšį per per 22 minutes suvertė net 19 taškų.

Tai buvo rezultatyviausios Lietuvos rinktinės žaidėjo, kuris ant parketo po labai sunkio nugaros traumos sugrįžo vos prieš 10 dienų, sezono rungtynės. Galbūt tai privers amerikiečius suklusti ir įsiminti tikrąją D. Motiejūno gimtinę?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (329)