Smagus epizodas užfiksuotas trečiajame rungtynių tarp Los Andželo „Clippers“ ir Denverio „Nuggets“ kėlinyje. Svečiuose žaidusi Los Andželo komanda rengė ilgą ataką – kamuolį žaidėjai kontroliavo iki paskutinių jos sekundžių. Baigiantis laikui perdavimo ore sulaukė B. Griffinas, tokius epizodus įprastai užbaigiantis triuškinamais dėjimais.

Visgi kamuolys aukštaūgį šį kartą pasiekė ne po krepšiu, o prie tritaškio linijos, todėl teko rinktis kitą sprendimą. Jis pasitaisino – nenusileidęs ant žemės puolėjas švystelėjo tritaškį, kuris buvo taiklus.

Trečiojo kėlinio pabaigoje nutiko dar vienas įsimintinas įvykis. Po netaiklaus „Nuggets“ metimo kamuolys atsidūrė „Clippers“ veterano Jamalo Crawfordo rankose, o pastarasis nesudvejojo. Baigiantis laikui jis pamėgino laimę iš aikštės vidurio ir buvo tikslus.

Turbūt nieko keisto, kad tokius triukus aikštėje krėtusi „Clippers“ komanda iškovojo pergalę 111:94.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją