Dvikovą rezultatu 84:72 (14:13, 21:20, 23:18, 26:21) laimėjo latviai, kurių gretose išsiskyrė du Lietuvos krepšinio gerbėjams gerai pažįstami veidai.

Kauno „Žalgirio“ atstovas Rolandas Šmitas ir Kėdainių „Nevėžyje“ praėjusį sezoną praleidęs Artūras Žagaras surinko po 14 taškų. 13 pridėjo Davis Bertanis, 10 – Marekas Mejeris.

Puerto Rikui 14 taškų pelnė Ismaelis Romero, 12 – Ethanas Thompsonas.

Ketvirtame kėlinyje kilo konfliktas tarp Janio Timmos bei Justino Reyeso, netrukus apsižodžiavo ir D. Bertanis su Aleemu Fordu, kuris šiurkščiai stabdė oponentą.

Mačą nuo latvių atsarginių suolo sekė ir dėl pėdos uždegimo rungtyniauti pasaulio čempionate negalėsiantis Bostono „Celtics“ aukštaūgis Kristapas Porzingis, kuriam kompaniją palaikė taip pat traumuotas buvęs žalgirietis Janis Strelniekas.

Kristapas Porzingis

Šiame pasirengimo cikle neklumpantys latviai pasiekė penktą pergalę iš eilės – prieš tai jie įveikė švedus, gruzinus, dominikiečius ir suomius.

Antradienį paskutinėje repeticijoje prieš planetos pirmenybes italo Lucos Banchi auklėtiniai Taipėjuje susirems su Lietuvos krepšininkais.

Pasaulio čempionate debiutuosiantys latviai H grupėje Džakartoje (Indonezija) varžysis su Kanada, Prancūzija bei Libanu.

Savo ruožtu, Puerto Rikas pralaimėjo taip pat penktą sykį paeiliui – išvakarėse Taipėjuje Lotynų Amerikos atstovus 93:80 įveikė lietuviai.

Puertorikiečiai žais B grupėje Maniloje (Filipinai) su Serbija, Kinija ir Pietų Sudanu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją