Serbijos rinktinė per paskutinius keletą metų buvo viena stipriausių pasaulyje ir labai rimta konkurentė bet kokiam varžovui, tačiau į šį čempionatą ji atvyks ne pilnu pajėgumu – prie komandos neprisijungė lyderiai Nikola Jokičius ir Vasilije Micičius.

Svetislavas Pešičius į pasaulio čempionatą važiuos su tokiu 12-uku: Aleksa Avramovičius, Bogdanas Bogdanovičius, Dejanas Davidovacas, Ognjenas Dobričius, Marko Guduričius, Nikola Jovičius, Stefanas Jovičius, Vanja Marinkovičius, Nikola Milutinovas, Filipas Petruševas, Dušanas Rističius, Borisa Simaničius.

Serbijos krepšininkai pasaulio čempionato kovas pradės Maniloje, B grupėje, kur susikaus su Pietų Sudano, Puerto Riko ir Kinijos komandomis. Jei S. Pešičiaus auklėtiniai nori prasibrauti į tolimesnį turnyro etapą, jie privalės užimti kažkurią iš pirmų dvejų vietų grupėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją