Motyvacijos akivaizdžiai stokoję prancūzai vienu metu turėjo 10 taškų persvarą (57:47), tačiau Dramblio Kaulo kranto rinktinė sugebėjo išlyginti žaidimą, o likus žaisti 3 min. netgi išsiveržė į priekį 75:74.

Vis dėlto veteranus pasitelkusi Les Bleus likusį laiką sužaidė užtikrinai ir šventė pelnytą pergalę.


Dramblio Kaulo krantas: Nisre Zouzoua 18, Solo Diabate ir Vafessa Fofana po 13.

Prancūzija: Isaia Cordinieras 19 (26 naud.b.), Rudy Gobertas 17 (8 atk.k.), Sylvainas Francisco 15, Nando de Colo 13, Elie Okobo 10.

Primename, kad pasaulio krepšinio čempionate fiasko patyrusi Prancūzijos rinktinė gali imtis permainų trenerio pozicijoje, kurią nuo 2009 metų užima Vincentas Collet. Nors strategas sutartį su Leus Bleus turi iki Paryžiaus olimpinių žaidynių pabaigos, jis neslepia, kad nenustebtų, jeigu būtų atleistas.

Prancūzija prieš pasaulio krepšinio pirmenybes buvo įvardijama kaip viena favoričių laimėti medalius, tačiau sustojo jau grupių etape. Pralaimėję Kanadai ir Latvijai prancūzai turi tenkintis jiems bereikšme kova dėl 17-32 vietų.

V. Collet auklėtiniai turnyro starte triuškinamai 65:95 pralaimėjo kanadiečiams, 86:88 nusileido latviams ir 86:79 įveikė Libaną. Vėliau tik dėl 17-32 pozicijų besigrūmę olimpiniai vicečempionai naujai suformuotoje P grupėje 82:55 nesunkiai susitvarkė su Iranu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją