Bostono „Celtics“ centras šia skaudžia žinia pasidalino socialiniuose tinkluose.

„Tai sunku, jaučiu atsakomybę prieš save ir Latvijos rinktinės sirgalius, tačiau sprendimas yra priimtas ir aš nežaisiu čempionate. Po kelių savaičių reabilitacijos pėdos trauma vis dar trukdo būti pasiruošus pilna jėga.

Šis sprendimas buvo priimtas tiek nacionalinės komandos, tiek „Celtics“ gydytojų. Jie man patarė toliau tęsti reabilitaciją. Tai nelengvas sprendimas, bet aš pažadu, kad būsiu kartu ir sirgsiu už komandą“, – rašė K. Porzingis.

Apie centro traumą jau buvo skelbiama anksčiau, tačiau Latvijos krepšinio federacija neigė žinią, kad K. Porzingis praleis čempionatą. Krepšininkas nežaidė visuose latvių draugiškuose mačuose.

Praėjusį sezoną NBA lygoje K. Porzingis Vašingtono „Wizards“ gretose vidutiniškai rinko po 23,2 taško ir 8,4 atkovoto kamuolio.

Prieš pat čempionato pradžią, rugpjūčio 22 d., Taivane su Latvijos vyrais susitiks Lietuva. Pasaulio krepšinio čempionatas startuos rugpjūčio 25 dieną.

Lietuviai turnyrą pradės Filipinų sostinėje Maniloje ir D grupėje varžysis su Meksika, Juodkalnija bei Egiptu. Latviai H grupėje Džakartoje kovo su Prancūzija, Kanada ir Libanu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją