Steve'o Kerro auklėtiniai Las Vegase, Nevadoje, net 117:74 (27:21, 23:22, 34:18, 33:13) sutriuškino Puerto Riko atstovus, su kuriais rugpjūčio 19 dieną Taivane savo jėgas pasitikrins ir Lietuvos rinktinė.

Lėtokai įsibėgėję amerikiečiai tikrąją savo galią parodė po didžiosios pertraukos, kai vienu metu spurtavo net 20:0, o apskritai antrąją susitikimo dalį laimėjo 67:31.

Nugalėtojų gretose septyni žaidėjai surinko dviženklį taškų skaičių, o rezultatyviausi buvo po 15 sumetę Anthony Edwardsas ir Cameronas Johnsonas. 14 taškų pridėjo Mikalas Bridgesas.

Jarenas Jacksonas jaunesnysis finišavo su 12, Brandonas Ingramas ir Bobby Portisas – su 11 taškų.

Jalenas Brunsonas su 11 taškų ir 12 atkovotų kamuolių užfiksavo dvigubą dublį, o Tyrese'as Haliburtonas išdalino 12 rezultatyvių perdavimų.

Puerto Riko komandai 17 taškų sukaupė Tremontas Watersas, 13 – Jordanas Howardas, 12 – George'as Condittas IV.

JAV vyrai dabar kelsis į Ispaniją, kur susirems su Slovėnijos ir šeimininkų rinktinėmis, o vėliau Abu Dabyje pasimatys su Graikija ir Vokietija.

Primename, kad amerikiečiai yra potencialūs lietuvių varžovai antrame planetos pirmenybių etape.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją