Paskutiniajame kontroliniame išbandyme Taivane lietuviai be didesnio vargo 93:69 sutriuškino Latvijos krepšininkus. Nors šie prieš rungtynes žadėjo pasaulio čempionato lygio kovą, maksimalias pastangas ir fiziškumą, galiausiai latviškas kovingumas konvertavosi ne į taškus, o į taisyklių pažeidimus.

Lukos Banchi auklėtiniai antradienį prisirinko 30 pražangų, Rolandas Šmitas, Andrejis Gražulis ir Anžejus Pasečnikas išnaudojų jų limitą, o dvi nesportines pražangas jau mačo pradžioje gavęs lyderis Davis Bertanis buvo išvarytas. Dažnai kartu su latviais Vitorijos „Baskonia“ ekipoje žaidžiantis T. Sedekerskis po rungtynių sugėdino latvius už jų „bajeriukus“.

„Manau, kad juos šiek tiek nustebinome, nes nuo pirmų minučių išėjome šimtu procentų nusiteikę, su dideliu agresyvumu. O atsiliekant 30 taškų, galbūt šiek tiek ir gėda jiems buvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)