Į Jungtinių Arabų Emyratų sostinę Abu Dabį persikėlę amerikiečiai 108:86 (32:17, 20:24, 33:26, 23:19) susitvarkė su Graikijos atstovais.

Steve'o Kerro auklėtiniai atliko dvigubai daugiau rezultatyvių perdavimų (26 prieš 13) ir užtikrintai laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių (49 prieš 35).

Nugalėtojams Anthony Edwardsas sukaupė 21, Cameronas Johnsonas – 13, Jarenas Jacksonas jaunesnysis ir Austinas Reavesas – po 11, o Mikalas Bridgesas ir Bobby Portisas – po 10 taškų.

Europiečiams po 12 taškų pasiūlė Panagiotis Kalaitzakis ir Nikos Rogkavopoulos, 11 pridėjo Thomasas Walkupas ir Georgios Papagiannis, 10 – Giannoulis Laretzakis

Įdomu, kad abi šios komandos susitiks ir toje pačioje C grupėje, kur dar kovos Jordanija ir Naujoji Zelandija, o antrame etape yra ir potencialios Lietuvos rinktinės varžovės.

Pasaulio krepšinio čempionatas startuos jau kitą penktadienį, rugpjūčio 25 d., trijose valstybėse – Indonezijoje, Filipinuose ir Japonijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją