Juodkalnijos rinktinės vedlys Nikola Vučevičius pirmoje rungtynių pusėje buvo tylus ir pelnė tik 7 taškus. Centro puolėjas trečiame kėlinyje atsipeikėjo ir per jį pelnė 12 iš 18-os savo taškų ir padėjo savo komandai nepavejamai atsiplėšti nuo šeimininkų su 12:3 spurtu. N. Vučevičius taip pat su savimi nusitempė 9 atšokusius kamuolius.

Laimėtojams dar 16-ą taškų pelnė Bojanas Dubljevičius, Kendrickas Perry pridėjo 15-ą taškų ir išdalino 9 rezultatyvius perdavimus, beveik surinkdamas dvigubą dublį.

Pralaimėjusių šeimininkų gretose beveik visą komandos svorį tempė Jordanas Clarksonas. NBA krepšininkas pelnė 27 taškus, pataikydamas 8 iš 15-os metimų iš žaidimo, tačiau prarado kamuolį net 8 kartus.

Jutos „Jazz“ gynėjas padėjo filipiniečiams galingai startuoti rungtynėse ir pirmame kėlinyje susikrauti 8-ių taškų skirtumą – 19:11. Šio skirtumo neliko pasibaigus antrajam kėliniui.

Filipinų komandoje dar 19 taškų pelnė June‘as Mar Fajardo, vienintelis kitas dviženkliu taškų indėliu prisidėjęs žaidėjas – Dwightas Ramosas su 13 taškų.

Neskaitant Juodkalnijos, lietuviai D grupėje susigrums su Meksikos bei Egipto krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją