Tūkstančiai fanų dėkojo saviškiams už puikų pasirodymą planetos pirmenybėse, kur serbai nužygiavo iki pat finalo ir jame tik po atkaklios kovos 77:83 nusileido Vokietijos komandai.

Kartu su krepšininkais buvo pagerbtas iš vos prieš porą dienų Niujorke finišavusiame „US Open“ tunryre triumfavęs tenisininkas Novakas Džokovičius, iškovojęs jau 24-ąjį „Didžiojo kirčio“ trofėjų.

Emocingai į tautiečių sveikinimus reagavęs Džokeris nesulaikė ir ašarų.

Serbams, kurie ketvirtfinalyje 87:68 pranoko Lietuvos vyrus, pralaimėjimu baigėsi antras planetos pirmenybių finalas iš eilės – 2014-aisiais taip pat reikėjo guostis sidabru. 1998 ir 2002 metais dusyk paeiliui jiems pavyko finišuoti ant aukščiausio nugalėtojų pakylos laiptelio.

Primename, kad bronzos medalius Maniloje pirmą kartą šalies istorijoje užsikabino Kanados rinktinė, 127:118 tuščiomis palikusi JAV pasiuntinius. Penktą vietą užėmė Latvija, šeštą – Lietuva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją