S. Kerras pareiškė, kad vargu ar vadovaus „Warriors“ finalo serijos su „Cavaliers“ metu, tačiau neatmetė varianto, kad ilgainiui situacija gali ir pasikeisti. Specialistas keliaus kartu su komanda į Klivlandą, kur bus žaidžiamos trečios ir ketvirtos serijos rugntynės.

S. Kerras dėl sveikatos problemų komandai negali padėti nuo Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijos su Portlando „Trail Blazers“. Treneris yra kamuojamas skausmų ir komplikacijų po nugaros operacijos.

S. Kerrą prie komandos vairo pavaduoja jo asistentas Mike'as Brownas, tačiau pirmadienio susitikime su žurnalistais negalėjo dalyvauti ir jis – specialistas yra peršalęs.

Kaip jau anksčiau yra minėjęs S. Kerras, vėl stoti prie „Warriors“ vairo jis neskuba ir nori visiškai pasveikti. Sveikatos problemos 51-erių krepšinio specialistą kamuoja jau ne pirmus metus.

NBA superfinalas tarp „Warriors“ ir „Cavaliers“ startuos Ouklande – naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Lietuvos laiku.

Pažymėtina ir tai, kad „Warriors“ komandai kol kas neturi įtakos aplinkybė, ar S. Kerras rungtynių metu yra greta aikštelės, ar ne – „kariai“ šį sezoną laimėjo visus 12 atkrintamųjų varžybų mačų.