Niujorko „Liberty“ atstovaujanti mergina dvikovoje pasirodė pirma ir surengė solidų pasirodymą, kurį baigė su 26 taškais savo sąskaitoje. S. Curry savo raundą pradėjo žemesnėje pavaroje ir jau atrodė, jog WNBA turi šansą triumfuoti, tačiau geriausias snaiperis istorijoje susikaupė, pataikė net 9 iš paskutinių 10 tritaškių ir nugalėjo varžovę 29-26.


„Žinojau, kad turiu užsikurti, – sakė 35-erių krepšininkas TNT transliacijoje. – Viskas negalėjo geriau susiklostyti. Mes abu atvykome, vienas raundas, visa arena to laukė, o mes išpildėme visus lūkesčius. Sabrina man kartelę užkėlė labai aukštai, buvo įspūdinga ją stebėti. Manau, kad turėtumėme dažniau taip daryti.“

Pagrindiniame NBA tritaškių konkurse čempionu karūnuotas buvo Milvokio „Bucks“ įžaidėjas Damianas Lillardas, kuris tapo pirmu žaidėjų nuo 2008 metų, kuris dukart paeiliui laimėtų šį konkursą. Finaliniame raunde D. Lillardas užfiksavo 26 taškus ir per plauką pranoko antroje vietoje likusį Trae Youngą – 24 taškai.

Dėjimų konkurse taip pat antrą kartą paeiliui triumfavo NBA lygoje net nežaidžiantis Macas McClungas. Nors konkursas nesukėlė didžiulių atgarsių, G lygoje rungtyniaujantis gynėjas pademonstravo savo neįtikėtinus fizinius duomenis ir įkrovė kamuolį peršokęs per 216 cm ūgio Shaquille‘ą O‘Nealą.


Sekmadienį „Visų žvaigždžių“ savaitgalį vainikuos rungtynės tarp Rytų ir Vakarų konferencijų superžvaigždžių komandų, kurių kapitonai Giannis Antetokounmpo ir LeBronas Jamesas, atitinkamai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją