„Nuggets“ ketvirtadienį paskelbė, kad vieno iš organizacijos atstovų COVID-19 testas buvo teigiamas. Jis yra izoliuotas, jam suteikta visa reikiama medicininė pagalba.

Pirmuosius ligos simptomus asmuo pajuto kovo 16 dieną.

Priminsime, kad „Nuggets“ klube dirba net trys lietuviai – generalinio vadybininko pareigas eina Artūras Karnišovas, o jo pavaldiniai yra krepšinio operacijų vadybininkas Martynas Pocius ir krepšinio analitikos direktorius Tomas Balčėtis.

Pasaulį krečiant pandemijai NBA savininkai ir klubų vadovai teigia, kad realiausias scenarijus pratęsti pirmenybes yra vasarą. Dėl koronaviruso protrūkio pirmas lygos sprendimas buvo nutraukti sezoną 30-čiai dienų, iki balandžio 11 dienos.

NBA vadovybė dar nepateikė jokių gairių komandoms, kada bus atnaujintas čempionatas. Nuo ketinimo žaisti be žiūrovų lyga po teigiamo Jutos „Jazz“ vidurio puolėjo Rudy Goberto testo kovo 12-ąją nusprendė stabdyti sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)