Trečią laimėjimą iš eilės „Pacers“ krepšininkai įsirašė namuose 108:95 (24:18, 31:24, 31:32, 22:21) nugalėdami Čikagos „Bulls“ (2/5).

Į priekį šeimininkus traukė komandos naujokas, sėkmingiausias rungtynes „Pacers“ gretose sužaidęs puolėjas T.J. Warrenas, per 38 min. pelnęs 26 taškus.

22 taškus pridėjo Malcolmas Brogdonas, 11 – Jeremy Lambas. Abu jie, kaip ir starto penkete pirmą kartą pasirodęs aukštaūgis iš Sakartvelo Goga Bitadzė, į „Pacers“ atvyko tik šią vasarą.

G. Bitadzė per 19 min. pridėjo 9 taškus ir 4 atkovotus kamuolius.

„Vaikinai buvo pasiruošę žengti žingsnį į priekį ir parodyti save, kai to labiausiai reikėjo. O šį sunkų vakarą mums to tikrai prireikė, mes buvome kaip tikrai ir vieninga grupė“, – kalbėjo N. McMillanas.

„Kai savo gretose neturime „Visų žvaigždžių“ rungtynių lygio žaidėjo Victoro, tačiau vis tieks sugebame laimėti, yra didelis pasiekimas. Tačiau tai, kad šį sykį nugalėti pavyko nežaidžiant Domui ir Mylesui, mums pridėjo dar daugiau pasitikėjimo savomis jėgomis“, – pridūrė M. Brogdonas, atlikęs daugiausiai ekipoje – 7 rezultatyvius perdavimus.

Puikiai kamuoliu besidalijusi „Pacers“ komanda iš viso atliko 28 rezultatyvius perdavimus – daugiausiai šį sezoną.

Pralaimėjusiems 21 tašką surinko Zachas LaVine'as, 20 – Wendellas Carteris jaunesnysis.

Kiek laiko nerungtyniaus D. Sabonis, kol kas nėra aišku. Savaitgalį buvo paskelbta, kad iš rikiuotės lietuvis iškrito dėl kairės blauzdos sumušimo. Iki traumos aukštaūgis buvo „Pacers“ atakų lyderis, per rungtynes rinkęs po 21,8 taško, 11,4 atkovoto kamuolio ir 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

Kitas rungtynes Indianos ekipa žais naktį iš antradienio į trečiadienį Lietuvos laiku, kai išvykoje susitiks su Šarlotės „Hornets“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)