Tiesioginė transliacija taps puikia proga išvysti šiuo metu rezultatyviausio NBA lygos krepšininko Giannio Antetokounmpo žaidimą. Labiausiai patobulėjusio krepšininko apdovanojimą praėjusiame sezone nusyknęs graikas šiais metais žengė dar vieną žingsnį pirmyn ir vidutiniškai renka net po 31,9 taško per rungtynes.

Tiesa, sėkmingas europiečio žaidimas pastaruoju metu netampa Viskonsino valstijos klubo pergalių priežastimi. Teksaso valstijoje legendinio įžaidėjo Jasono Kiddo auklėtiniai bandys nutraukti keturių pralaimėjimų seriją.

Milvokio gretose debiutuoti gali iš Finikso „Suns“ ekipos mainų būdu atvykęs įžaidėjas Ericas Bledsoe. Klubo naujokas kartu su komanda atskrido į San Antonijaus miestą ir tikisi pirmą kartą žengti į aikštę vilkėdamas „Bucks“ aprangą.

Namuose penktąsias rungtynes iš eilės žaisiantys „Spurs“ šią seriją pradėjo apmaudžiu pralaimėjimu čempionams „Golden State Warriors“, tačiau po nesėkmės sugebėjo atsitiesti ir iškovoti tris pergales paeiliui.

Greggo Popovičiaus vadovaujamas San Antonijaus klubas savo pranašumą įrodė prieš Šarlotės „Hornets“, Finikso „Suns“ ir Los Andželo „Clippers“ krepšininkus.

Šeimininkus šiame sezone į priekį veda geriausią krepšinį nuo atyvkimo į Teksaso valstijos ekipą demonstruojantis LaMarcusas Aldridge'as. Buvęs Portlando „Trail Blazers“ lyderis pasižymi 22,6 taško ir 8,3 atkovoto kamuolio vidurkiais.

San Antonijaus klubas vis dar verčiasi be ilgalaikes traumas besigydančių Kawhi Leonardo ir Tony Parkerio, prie kurių šiąnakt neaktyvių žaidėjų sąraše prisijungs ir vasarą komandą papildęs prancūzas Joffrey Lauvergne'as.

Pernai „Spurs“ arenoje vykusiose rungtynėse 109:107 pergalę šventę Milvokio krepšininkai nutraukė devynių pralaimėjimų San Antonijaus ekipai seriją. Visų laikų tarpusavio klubų susitikimuose „Bucks“ iškovojo 37, o „Spurs“ – 48 pergales.

Tiesioginės transliacijos iš Teksaso pradžia – 4 val. ryto Lietuvos laiku.

Šį savaitgalį žiūrovų prie televizorių ekranų lauks ir Sport1 televizija, naktį iš šeštadienio į sekmadienį 3 val. transliuosianti „Rockets“ ir „Grizzlies“, o sekmadienį 22 val. 30 min. – Bostono „Celtics“ ir Toronto „Raptors“ rungtynes.