Apylygė kova virė pusketvirto kėlinio, tačiau rungtynių pabaigoje šeimininkai jau diktavo sąlygas aikštėje ir vienu metu pirmavo 27 taškų skirtumu.

Tokia atomazga apribojo „Mavericks“ vedlio Lukos Dončičiaus žaidimo laiką, tačiau slovėnas vis tiek spėjo surinkti 35 taškus. 59 proc. tikslumu „iš žaidimo“ atakavęs gynėjas taip pat atliko 7 rezultatyvius perdavimus, tiesa, suklydo tiek pat kartų, o jo „+/-“ rodiklis buvo prasčiausias komandoje (-28).

Oponentų žvaigždės nervus Finikse tikrino ir vietos sirgaliai, kuriems bent trumpam pavyko išmušti žaidėją iš pusiausvyros. Žiūrovo replikos sulaukęs L. Dončičius atsigręžė ir norėjo prieiti arčiau, bet buvo sulaikytas greta buvusių komandos personalo atstovų.


Nugalėtojus į pergalę vedė „įprasti įtariamieji“: Devinas Bookeris pelnė 30 taškų, Chrisas Paulas – 28.

Dabar serija kelsis į Dalasą, kur bus sužaistos dvejos artimiausios rungtynės.

„Suns“: Devinas Bookeris 30, Chrisas Paulas 28 (6 atk. kam., 8 rez. perd.), Jae Crowderis 15, Mikalas Bridgesas 11;

„Mavericks“: Luka Dončičius 35, Reggie Bullockas 16, Spenceris Dinwiddie 11, Davis Bertanis ir Jalenas Brunsonas – po 9.

Tuo metu Rytuose stipriausia konferencijos reguliariojo sezono ekipa Majamio „Heat“ pusfinalio serijoje jau 2-0 pirmauja prieš Filadelfijos „76ers“, kuris priverstas žaisti be traumuoto lyderio Joelio Embiido.

Antrąsias rungtynes Eriko Spoelstros auklėtiniai namuose laimėjo 119:103 (31:24, 29:28, 31:28, 28:23).

„Heat“: Bamas Adebayo 23 (9 atk. kam.), Jimmy Butleris 22 (12 rez. perd.), Victoras Oladipo 19, Tyleris Herro 18;

„76ers“: Tyrese'as Maxey 34, Tobiasas Harrisas 21, Jamesas Hardenas 20 (9 rez. perd.), Furkanas Korkmazas 8.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją