Kh. Middletonas pelnė 38 taškus ir atkovojo 10 kamuolių, o G. Antetokounmpo pridėjo 30 taškų ir 17 atkovotų kamuolių. Šio dueto visiškai užteko pergalei užsitikrinti ir lemiamos rungtynėms išplėšti.

„Laimi arba važiuoji namo. Tai yra tai, ką reiškia paskutinės septintosios rungtynės. Žaidėjams tokia akistata visada yra intriguojanti. Esu tikras, kad tokia kova patinka ir fanams“, – neabejojo Kh. Middletonas.

Įdomu, kad šioje serijoje abi komandos užtikrintai gynė savo namų tvirtoves – visuomet laimėdavo namie žaidžianti komanda.

Ketvirtadienį Milvokyje didelės intrigos nebuvo – „Bucks“ pirmavo nuo dvikovos pradžios, o į kiekvieną svečių mėginimą keisti rungtynių eigą rasdavo tinkamą atsakymą. Galutinis taškas buvo padėtas likus žaisti daugiau nei 8 minutes iki mačo pabaigos – tuomet aikštės šeimininkai surengė nokautuojantį spurtą 14:0.

„Mums neabejotinai trūko susikalbėjimo aikštėje. Nežaidėme taip, kaip norime puolime. Tiesiog šįkart negalėjome aikštėje duoti tai, ką turime geriausio. Dabar turime septintąsias rungtynes savo aikštėje“, – kalbėjo „Nets“ strategas Steve'as Nashas.

Bruklino ekipos lyderis surinko 32 taškus ir atkovojo 11 kamuolių, tačiau turėjo mažai pagalbos. Po traumos vis dar toli nuo savo geriausios sportinės formos esantis Jamesas Hardenas pridėjo 16 taškų.

Bucks“: Khrisas Middletonas 38 (10 atk.k.), Giannis Antetokounmpo 30 (17 atk.k.), Jrue Holiday 21, Brookas Lopezas 8.

Nets“: Kevinas Durantas 32 (11 atk.k.), Jamesas Hardenas 16, Blake'as Griffinas 12, Joe Harrisas 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)