Kaip visuomet juokingiausius, keisčiausius ir netgi kvailiausius epizodus iš NBA arenų kiekvieną savaitę atrenkantis Sh. O'Nealas rinkinį pradėjo nuo Hjustono „Rockets“ puolėjo Zhou Qi, atsainiai išmetusio kamuolį iš už galinės linijos ir pataikiusio į savo komandos draugo į galvą. Ši klaida kainavo du lengvus taškus.

Bostono „Celtics“ atstovas Marcusas Smartas taip stengėsi padėti savo komandos draugui, kad net išmušė kamuolį iš lanko ir nubraukė savo komandai garantuotus du taškus.

L. Jamesas dvikovoje su „Bulls“ gerokai „užsižaidė“ su kamuoliu – savo varymo techniką demonstravęs „Cavaliers“ lyderis galiausiai kamuolį pametė.

Likę du laidos herojai – iš Senojo žemyno. Šarlotės „Hornets“ gynėjas Nicolas Batumas pasižymėjo išmesdamas kamuolį iš šoninės linijos. Prancūzas nerado kam atiduoti kamuolio, tad sviedė jį tiesiai į jį dengusio varžovo paslėpsnius. Pastarajam šis veiksmas buvo skausmingas.

O „Warriors“ vidurio puolėjui Zaza Pačulijai už aktorinius sugebėjimus Sh. O'Nealas galėtų įteikti Oskarą. Po varžovo stumtelėjimo gruzinų milžinas pakilo į orą ir nėrė tarsi nuneštas galingos sprogimo bangos. Klausiamą vidurio puolėjo žvilgsnį teisėjas ignoravo.