Pietų Korėjoje ir Kinijoje D. Saboniui teko viešėti su kontroliniame turnyre ir pasaulio čempionate dalyvavusia Lietuvos rinktine, o dabar 23-ejų metų aukštaūgis su Indianos „Pacers“ klubu keliauja į Indiją, kur sužais dvejas pirmas ikisezonines NBA lygos rungtynes.

Antradienį „Pacers“ krepšininkai išskrido į Mumbajų, kur du kartus susitiks su Sakramento „Kings“ komanda – rungtynės vyks penktadienį ir šeštadienį.

16 valandų trukmės kelionei „Pacers“ klubas užsakė itin prabangiai įrengtą lėktuvą, į kurio saloną akį galite užmesti šiame video.


Mumbajuje jokios NBA ikisezoninės rungtynės iki šiol nėra vykusios.

„Nors kelionė ir ilga, manau, kad komandai tai išeis į naudą“, – tvirtino vienas labiausiai patyrusių „Pacers“ keliautojų D. Sabonis.

Tikimasi, kad „Pacers“ kolektyvas, kuriame yra ir ne vienas naujokas, kelionės metu „susilipdys“, o treneris Nate'as McMillanas per kontrolines rungtynes išbandys savo arsenalą – pavyzdžiui, kartu žaisiančius D. Sabonį ir Mylesą Turnerį.

Tiesa, abu komandos aukštaūgiai tikrai rungtyniaus tik penktadienio mače, o šeštadienį žais tik tuo atveju, jei komandai pritrūktų priekinės linijos vyrų.

„Kelionė ilga, bet ji mums tikrai bus naudinga. Tai puiki proga dar geriau susipažinti, kartu pasijuokti, pabendrauti, tiesiog pabūti vieniems šalia kitų“, – išvyką pozityviai vertino ir vienas iš „Pacers“ naujokų – 26-erių gynėjas Malcolmas Brogdonas.

Be buvusio Milvokio „Bucks“ gynėjo, 2017-aisiais išrinkto geriausiu NBA naujoku, vasarą „Pacers“ pasipildė dar keliais ryškesniais žaidėjais – 27-erių krašto puolėju Jeremy Lambu iš Šarlotės „Hornets“ bei 26-erių T.J. Warrenu iš Finikso „Suns“.

T.J. Warrenas, Domantas Sabonis, Mylesas Turneris

Įdomu bus stebėti, kaip NBA lygoje pavyks pritapti naujokui aukštaūgiui iš Gruzijos Gogai Bitadzei. Į Indiją šis krepšininkas išskrido ne visai sveikas – treniruotės metu 20-metis 211 cm ūgio vidurio puolėjas kryptelėjo čiurną.

Oficialiai NBA sezoną „Pacers“ pradės spalio 23-ąją namų rungtynėmis su Detroito „Pistons“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)