Žurnalistų paklaustas, ar, nors naujame NBA sezone sužaista jau 10 rungtynių, „Rockets“ ekipa šiam sezonui jau yra galutinai suformuota, M. D'Antoni šyptelėjo.

„Mes vis dar turime D. Motiejūną kažkur. Manau, mes jį prigriebsime kur nors Kanadoje“, – teigė jis ir pralinksmino žurnalistus.

„Rockets“ be D-Mo reguliarųjį sezoną pradėjo 6 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais bei dabar Vakarų konferencijoje užima ketvirtą vietą.

Primename, kad Hjustono klubas neseniai 26-erių metų D-Mo pasiūlė ilgalaikę sutartį, pagal kurią lietuvis per pirmą sezoną uždirbtų 7 mln. JAV dolerių. Detalesnės kontrakto sąlygos kol kas nėra skelbiamos. Laukiama krepšininko ėjimo.

Sugrįžimą į Europą planu B vadinantis D-Mo apsvarstyti šį pasiūlymą gali neskubėdamas – suraityti parašą ant sutarties jis gali iki lapkričio 23 dienos. Tiesa, taip ilgai delsdamas lietuvis prarastų galimybes greičiau įsilieti į „Rockets“ žaidimą.

O šioje komandoje aukštaūgis yra laukiamas išskėstomis rankomis: naujasis treneris Mike'as D'Antoni jau ne kartą yra sakęs, kad D. Motiejūnui yra numatęs svarbų vaidmenį, kuris leistų jam aikštėje praleisti po 30 minučių.

D. Motiejūnas praėjusį sezoną žaidė 37 rungtynes, vidutiniškai pelnydavo po 6,2 taško ir atkovodavo po 2,9 kamuolio. „Rockets“ klubas lietuvį buvo iškeitęs Detroito „Pistons“ komandą, bet kaunietis ten neįveikė medicininės patikros. D-Mo vėl grįžo į Hjustoną ir sužaidė 17 rungtynių starto penkete.

Vasarą aukštaūgis, laukdamas naujų pasiūlymų, atsisakė padėti Lietuvos rinktinei olimpinėse žaidynėse, bet laiko veltui nešvaistė: su asmeniniu treneriu plušėjo Vankuveryje ir iki galo išsilaižė visas žaizdas. Prieš

NBA sezono startą pats krepšininkas prisipažino, kad yra 100 proc. pasveikęs po nugaros traumos ir yra pasiruošęs sugrįžti ant parketo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)