Polemiką sukėlė paskutinė „Warriors“ ataka, kurios metu perdavimo sulaukęs Kevinas Durantas susidūrė su Richardu Jeffersonu, pargriuvo ant parketo ir nesugebėjo atlikti normalaus metimo į krepšį.

Rungtynėms pasibaigus abiejų ekipų gerbėjai, kaip ir susitiko komentatoriai, susiginčijo – viena pusė mano, kad R. Jeffersonas užmynė ant K. Duranto bato, stumtelėjo varžovą ir privertė jį prarasti pusiausvyrą ne pagal taisykles.

Kitų nuomone, nefiksuodami taisyklių pažeidimo arbitrai pasielgė visiškai teisingai.

Išsiskyrė ir abiejų situacijos herojų nuomonės.

„Aš tikrai nugriuvau ne be niekieno pagalbos. Pagavęs kamuolį bandžiau atlikti judesį, tačiau netrukus atsidūriau ant parketo“, – teigė K. Durantas.

Tuo metu NBA veteranas, 36-erių R. Jeffersonas tikino, kad arbitrai šį kartą dirbo puikiai.

„Teisėjų darbas yra labai sunkus, nes visi nuolat galvojame, kad prieš mus taisyklės pažeidžiamos beveik kievienos atakos metu ir per kiekvienas rungtynes. Jiems reikia tai atlaikyti. K. Durantas pats prarado pusiausvyrą. Kai tik pamačiau, kad varžovas griūna, aš nubėgau į šalį“, – teigė R. Jeffersonas, JAV po šių rungtynių pramintas „Warriors Kalėdų vagimi“ ne tik dėl minėtojo epizodo, bet ir dėl itin galingo veterano dėjimo, atlikto per tą patį K. Durantą bei patekusio į nakties TOP-10 kolekciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)