Susitikime, kuriame „Grizzlies“ (33/39) kailį 100 procentų išsaugotų tik pergalė (komanda turnyro lentelėje užimtų 8 arba 9 vietas ir gautų teisę žaisti papildomas rungtynes dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas), „Bucks“ teks verstis be savo superžvaigždės Giannio Antetokounmpo.

„Bucks“ lyderis NBA vadovybės sprendimu suspenduotas vienoms rungtynėms dėl savo elgesio per ankstesnį susitikimą. Nesuvaldęs emocijų, jis galva smogė Vašingtono „Wizards“ vokiečiui Moritzui Wagneriui. G. Antetokounmpo buvo pašalintas iš aikštės, taip pat šis poelgis jam kainuos 178 tūkst. JAV dolerių.

„Grizzlies“ komanda su „Bucks“ (56/16) Orlande Lietuvos laiku žais ketvirtadienį 23 val.

Kaip jau minėta, pergalės atveju „Grizliai“ turnyro lentelėje užimtų 8-9 vietas. Pralaimėjimo atveju, 9-ąją poziciją jiems išsaugotų tik itin palankiai susiklosčiusios aplinkybės – t. y. Finikso „Suns“ pralaimėjimas Dalaso „Mavericks“ krepšininkams ir San Antonijaus „Spurs“ pralaimėjimas Jutos „Jazz“ atstovams.

Keletas rungtynių Orlando burbule sužaista ir praėjusią naktį. Indianos „Pacers“ (44/28) be traumuoto Domanto Sabonio 108:104 palaužė Hjustono „Rockets“ ir Rytų konferencijos turnyro lentelėje užima 5-ąją vietą, ketvirtfinalyje lemiančią susitikimus su Majamio „Heat“.

„Pacers“ po 18 taškų pelnė Justinas Holiday ir Mylesas Turneris, „Rockets“ neišgelbėjo nė 45 Jameso Hardeno taškai. Pažymėtina, kad „Rockets“ snaiperis pakartojo savo karjeros NBA rekordą atkovodamas 17 kamuolių.

„Pacers“ savo ruožtu vertėsi be dviejų lyderių Malcolmo Brogdono ir T. J. Warreno.

Dar vienose rungtynėse NBA čempionai Toronto „Raptors“ krepšininkai 125:121 įveikė ne pajėgiausios sudėties Filadelfijos „76ers”. Vyriausiasis „Raptors“ treneris Nickas Nurse'as šiame mače komandai leido vadovauti savo asistentui Adrianui Griffinui.

Kiti rezultatai

Majamio „Heat” – Oklahomos „Thunder” – 115:116;
Los Andželo „Clippers“ – Denverio „Nuggets“ – 124:111.

Jau dabar aišku, kad Rytų konferencijos ketvirtfinaliuose žais: Milvokio „Bucks“ – Orlando „Magic“, Toronto „Raptors“ – Bruklino „Nets“, Bostono „Celtics“ – Filadelfijos „76ers”, Majamio
„Heat” – Indianos „Pacers”.

Vakarų konfrencijoje neaiški tik viena pora – su kuo teks susiremti lyderiams Los Andželo „Lakers“ krepšininkams. Kitos poros: Los Andželo „Clippers“ – Dalaso „Mavericks“, Denverio „Nuggets“ – Jutos „Jazz“, Oklahomos „Thunder“ – Hjustono „Rokcets“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)