34-erių E. Gordonas tapo laisvuoju agentu po to, kai praėjusią savaitę Los Andželo „Clippers“ netęsti bendradarbiavimo su 21 mln. vertės kontraktą turėjusiu krepšininku. Toks klubo žingsnis leido sutaupyti apie 100 mln. dolerių galimų mokesčių.

Kai atakuojančio gynėjo ir puolėjo pozicijose žaisti galintis E. Gordonas buvo atleistas, jis tapo daugelio klubų geidžiamu naujoku.

„Clippers“ gretose žaidėjas per 22 reguliariojo sezono rungtynes pelnydavo po 11 taškų ir tritaškius pataikė 42,3 proc. tikslumu.

„Suns“ klubas iš pagrindų atnaujino savo pajėgas pratęsdamas sutartis su esamais žaidėjais ar komandą papildydamas naujokais: ekipos branduolį sudarys Devinas Bookeris, Kevinas Durantas, Bradley Bealas ir DeAndre Aytonas. E. Gordonas komandai suteiks dar daugiau opcijų puolime bei solidžios patirties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją