Savaime suprantama, Lietuvos rinktinės aukštaūgis yra vienintelis toks nuskriaustasis iš pirmojo MVP rikiuotės dešimtuko, nes visi kiti kandidatai vienaip ar kitaip „Visų žvaigždžių“ susitikime (ASG) pasirodys – starto penkete arba kaip atsarginiai.

Geriausią krepšinį karjeroje žaidžiantis D. Sabonis šiemet pakvietimo į bene didžiausią NBA fiestą nusipelnė kaip niekada, bet 30 lygos trenerių, kurie ir rinko atsarginius Rytų bei Vakarų konferencijų komandų septynetukus, taip nepasirodė.

Jų neįtiktino ir solidus Sakramento „Kings“ (27-19) rezultatas – penkta pozicija Vakaruose.

Kaip ir paties Domo, taip ir visos komandos atveju, „Karaliai“ tapo vieninteliu taip aukštai turnyro lentelėje stovinčiu klubu, neturėsiančiu savo atstovo ASG mače Indianoje – kaliforniečiai bendroje įskaitoje yra dešimti.

Rytuose savo žaidėjus į šias rungtynes deleguos net aštuonios pirmos ekipos, Vakaruose – pirmos penkios iš šešių, išskyrus, žinoma, „Kings“.

Tačiau net dvi savo žvaigždes – LeBroną Jamesą ir Anthony Davisą – siųs tik šiąnakt iš neigiamo pergalių ir pralaimėjimų balanso išlipę Los Andželo „Lakers“ (25-25), esantys 9-oje konferencijos vietoje.

Savo karį – Stepheną Curry – turės ir vos ant 12-os pakopos svirduliuojantys San Fransisko „Golden State Warriors“ (20-24).

Tuo metu jau tris kartus tarp „Visų žvaigždžių“ (2020, 2021 ir 2023 m.) šmėžavusiam Domantui šį kartą vietos vakarėlyje neatsirado. Kodėl?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)