Namas iš pradžių buvo įkainuotas 29 mln. JAV dolerių, tačiau šiuo metu jis perpus pigesnis – M. Jordanas jį parduoda vos už 14,855 mln. JAV dolerių.

Kainos skaičių suma (1+4+8+5+5 = 23) iliustruoja numerį, kuriuo buvo pažymėti MJ marškinėliai didžiąją karjeros.

5,6 tūkst. kv. m. ploto teritorijoje pagrindiniai vartai papuošti 23 numeriu. 3036 kv. m. name yra devyni miegamieji ir 19 vonios kambarių.

Čia taip pat galima rasti viso dydžio krepšinio aikštę, baseiną, teniso kortus, golfo veją, cigarų kambarį.

M. Jordanas vis dar per metus sumoka apie 100 tūkst. mokesčių už šią nuosavybę. Nuo 2012 metų krepšininkas jau suplojo 700 tūkst. JAV žiniasklaida būtent aukštus išlaikymo kaštus vadina didžiausiu šios vilos trūkumu.

Šalia pagrindinio namo dar yra pastatytas trijų miegamųjų svečių kambarys su virtuve ir svetaine.

Statybos teritorijoje buvo pradėtos 1991 metais ir baigtos 1995 metais.

2015 metais sporto milijardierius buvo pasirengęs net asmeniškai aprodyti viską savo valdose, tačiau net ir tuomet neatsirado pirkėjas. Kaip viena iš priežasčių įvardijama itin suasmenintas interjeras, kita vertus turtuoliai ieško gerokai modernesnių vilų nei MJ.

Nepaisant nesklandumų Čikagoje M. Jordanas gyvena prabangų gyvenimą.

Anot „Forbes“ šiuo metu jo turtas įkainojamas maždaug 2,1 milijardo dolerių. Be 90 mln. atlyginimo „Bulls“ komandoje jis savo sąskaitą papildė įspūdingomis sumomis iš vertingų reklamos sutarčių su „Nike“, „Wheaties“, „Gatorade“, „Hanes“, MCI, „Chevrolet“, „McDonald's“ ir „Coca-Cola“.

NBA žvaigždė turi nekilnojamo turto Floridoje ir Šiaurės Karolinoje. Didžiąją laiko dalį jis praleidžia 12,4 mln. JAV dolerių vertės name Jupiterio miestelyje, Floridoje. Dar vieną 2,8 mln. vertės namą jis turi Šiaurės Karolinoje, prie Normano ežero.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)