Nors „Warriors“ prieš aštuntąją vietą Vakaruose užėmusį Portlando klubą šiuo metu jau pirmauja 3:0 ir viena koja jau yra konferencijos pusfinalyje, stratego sveikatos sutrikimai meta didelį nerimo šešėlį.

Organizacijos atstovai S. Kerro negalavimų priežastimi vis dar įvardina „nežinomą ligą“, o toks situacijos nupasakojimas kelia didelį rūpestį ekipos sirgalių gretose.

2015-16 metų sezono pradžioje „Warriors“ vairininkas praleido daugiau nei pusę reguliariojo sezono – 43 rungtynes – dėl reabilitacijos po nugaros operacijos.

Milžiniškus skaumus tomis dienomis kentęs strategas sunkiai galėjo paeiti, tačiau jo poziciją laikinai užėmęs Luke‘as Waltonas padėjo ekipai sužaisti geriausią pirmenybių startą klubo istorijoje.

Nors dabartiniai S. Kerro būklės simptomai atrodo labai panašūs į tuos, kuriais treneriais kamavosi prieš dvejus metus – galvos skausmas, pykinimas, svaigulys – „Mercury News“ išplatintame straipsnyje teigiama, jog stratego kenčiamo fizinio skausmo lygis „nėra net panašus į tai, su kuo S. Kerras susidūrė užpernai“.

Pastarosiose rungtynėse Ouklando klubas svečiuose varžovus iš Portlando įveikė rezultatu 119:113. Ekipai dėl kairės blauzdos raumens skausmų nepadėjo vienas jos lyderių Kevinas Durantas, o S. Kerro vietą aikštės pakraštyje užėmė tik šiais metais prie ekipos prisijungęs Mike‘as Brownas.

Laikinai ekipai vadovaujantis specialistas yra dirbęs Klivlando „Cavaliers“ ir Los Andželo „Lakers“ vyriausiuoju treneriu, o 2009 metais, vadovaudamas Ohajo klubui, iškovojo geriausio NBA sezono trenerio titulą.

M. Brownas ir L. Jamesas.

Patekimo į konferencijos pusfinalį atveju, trečiame sezone iš eilės geriausią reguliariojo sezono rezultatą surinkę „Warriors“ jame susitiks su Los Andželo „Clippers“ ir Jutos „Jazz“ poros nugalėtojais.