Pirmasis 2014-ųjų naujokų biržos šaukimas, užpernai tapęs ir NBA čempionu, rungtynių rytą patyrė kuriozinę traumą.

Juo dešimtą sezoną lygoje leidžiantis 28-erių metų kanadietis, lipdamas į arba iš savo automobilio prisivėrė dešiniąją ranką. Labiausiai nukentėjo šios rodomasis pirštas, dėl ko puolėjas ir negalėjo padėti saviškiams ant parketo.

Nepaisant šios netekties, „Kariai“ šventė pergalę 120:114 ir Vakaruose pakilo į pirmąjį dešimtuką, o Steve'as Kerras spaudos konferencijoje pranešė, kad A. Wigginsas iš rikiuotės iškrito neilgam.

Šeimininkams Stephenas Curry sumedžiojo 26 (7 atk. kam., 8 rez. perd.), Klay'us Thompsonas – 22, o Jonathanas Kuminga – 17 taškų.

Svečiams 23 taškus atnešė Kawhi Leonardas, po 18 – Jamesas Hardenas (7 rez. perd.) ir Ivica Zubacas (13 atk. kam.), 15 – Paulas George'as (10 rez. perd.), 14 – Russellas Westbrookas (11 atk. kam., 6 rez. perd.).

Vidutiniškai po 12,8 taško renkantis A. Wigginsas prieš incidentą sužaidė geriausią sezono mačą ir į Sakramento „Kings“ krepšį įvertė 29 taškus, tačiau „Kariai“ suklupo 123:124 ir baigė savo pasirodymą taurės turnyre.

Pernai Andrew uždirbo net 33,6 milijono JAV dolerių, o šiemet susižers 24,3 mln.

Šiąnakt „Warriors“ taip pat nepadėjo traumuoti gynėjai Chrisas Paulas ir Gary Paytonas II.

Abi šios komandos dar kartą tarpusavyje pasimatys naktį iš penktadienio į šeštadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją