Anot garsaus žurnalisto Samo Amicko, nemažai krepšininkų randa būdų patekti į sales, kurios karantino metu turėtų būti uždarytos. Apie šiuos krepšininkus žinantis žurnalistas jų pavardžių neatskleidžia.

„Jeigu žaidėjas turi privačią salę namuose, tuomet jis gali palaikyti sportinę formą ir turėti pranašumą. Daugelis tokios prabangos neturi, todėl žaidėjai slapta treniruojasi salėse, kurios turėtų būti uždarytos.“

NBA leis komandoms treniruotis mažose grupelėse nuo gegužės 8-osios, tačiau tokia galimybe pasinaudoti gales ne visi – paskutinį žodį tars kiekvienos valstijos valdžia. Dėl skirtingų sąlygų valstijose, klubai į treniruotes grįš nevienodu laiku.

Valdžios leidimą treniruotis kol kas gavo tik Atlantos „Hawks“ ir Jono Valančiūno atstovaujama Memfio „Grizzlies“. Tiesa, šios komandos atnaujinti treniruočių proceso dar neskuba.

„Grizzlies“ atveju, politikai leido komandai sportuoti išdėstę netrumpą sąlygų sąrašą, kuriame nurodyta ir tai, jog treniruotis žaidėjai gali tik savo noru, o ne klubo sprendimu.

Vienu metu Memfio ekipos treniruočių salėje galės būti tik keturi asmenys, visi treniruotėms reikalingi daiktai turės būti dezinfekuoti, o šalia salės turės būti įrengta atskira patalpa koronaviruso testui atlikti.

Penktadienį NBA nutarė nenustatytam laikotarpiui atidėti naujokų biržą, o kitas sezonas, pasak pranešimų, gali startuoti tik gruodžio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)