Prieš išmetant ginčą NBA pagerbė Domantą Sabonį, tapusį daugiausiai kamuolių reguliariajame sezone atkovojusiu lygos žaidėju (vidutiniškai po 12,3 per mačą), ir įteikė jam specialų prizą.

Vis dėlto pagrįsti šios statistinės kategorijos čempiono vardo aikštėje lietuviui nesisekė: nor jis ir nusiėmė 10 atšokusių kamuolių, jo tiesioginis oponentas po krepšiais Kevonas Looney nuraškė net 22.

Bet svarbiausia net ne tai: savo arenoje suklupę „Karaliai“ atsidūrė per žingsnį nuo to, kad būtų eliminuoti iš tolesnės kovos.

D. Sabonis per 36 minutes surinko dvigubą dublį – 21 taškas (9/14 dvitaškiai, 0/1 tritaškių, 3/4 baudos) ir 10 atkovotų kamuolių. Domantas taip pat atliko 4 rezultatyvius perdavimus, perėmė 3, o prarado 5 kamuolius bei blokavo 1 varžovo metimą.


Su įtvaru ant lūžusio piršto žaidęs ir taiklumo stokojęs De'Aaronas Foxas pasižymėjo 24 taškais (6/15 dvitaškiai, 3/10 tritaškiai, 3/3 baudos) ir 9 rezultatyviais perdavimais.

21 tašką pridėjo Malikas Monkas.

Nugalėtojų gretose 31 tašką sušveitė Stephenas Curry (2/10 tritaškiai, 8 rez. perd.), 25 – Klay'us Thompsonas (5/11 tritaškiai), 21 – Draymondas Greenas (7 rez. perd.), 20 – Andrew Wigginsas.

Šeštasis „Karalių“ ir „Karių“ susirėmimas numatytas naktį iš penktadienio į šeštadienį San Fransiske.

Šios poros laimėtojai konferencijos pusfinalyje susigrums arba su Memfio „Grizzlies“, arba su Los Andželo „Lakers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją