Griežčiausiai nubausti pagrindiniai konflikto iniciatoriai: „Magic“ aukštaūgis Mo Bamba suspenduotas keturiems, o „Wolves“ gynėjas Austinas Riversas – trims mačams.

Vieną susitikimą turės praleisti ir A. Riversą ant grindų parvertęs Jalenas Suggsas, o M. Bambą į nugarą pastūmęs puolėjas Jadenas McDanielsas atsipirko 20 tūkstančių JAV dolerių bauda.

Primename, kad šeštadienį Minesotoje „Magic“ 127:120 nugalėjo vietos „Timberwolves“, bet didžiausio dėmesio sulaukė ne krepšinis, o peštynės. Trečiame kėlinyje įsiliepsnojo rimtas konfliktas, po kurio iš aikštės buvo išvaryti penki abiejų komandų krepšininkai.

Likus 1 min. 32 sek. iki trečio kėlinio pabaigos „Wolves“ žaidėjas A. Riversas susikibo su ant „Magic“ atsarginių žaidėjų suolelio sėdėjusiu M. Bamba. Pastarasis mėgino smogti A. Riversui, o po kelių akimirkų į kovą įsijungė ir kiti krepšininkai.

Aprimus aistroms rungtynių arbitrai peržiūrėjo epizodo vaizdo įrašą ir išdalino bausmes. Iš aikštės buvo pašalinti ne tik A. Riversas ir M. Bamba, bet ir dar trys protagonistai: A. Riversą ant parketo patiesęs „Magic“ atstovas J. Suggsas ir savo komandos draugą aktyviai gynę „Timberwolves“ žaidėjai Taureanas Prince'as bei J. McDanielsas.

Prieš konfliktą „Magic“ pirmavo 83:73 ir galiausiai iškovojo pergalę 127:120.

Po rungtynių spaudos konferencijoje dalyvavęs A. Riversas teigė, kad konfliktas kilo dėl jo adresu paleistų „Magic“ atsarginių žaidėjų komentarų. „Aš jo nepažįstu, net nežinau, kas jis toks, bet jis nesiliovė kalbėjęs. Tad kitą kartą atsidūręs prie jų atsarginio suolelio paprašiau parodyti kiek daugiau pagarbos. Tikrai nemaniau, kad dėl to mes pradėsime muštis. Tačiau kai jis pašoko ir užsimojo, kito pasirinkimo neturėjau, privalėjau gintis. Jis man smogė pirmas, laimė – nepataikė. Bet tuomet kito kelio jau nebuvo“, – teigė A. Riversas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją