Praėjusį sezoną su Los Andželo „Lakers“ čempionu tapęs R. Rondo apsivilks Atlantos „Hawks“ ekipos marškinėlius.

34-erių įžaidėjas susitarė dėl dvejų metų 15 mln. JAV dolerių vertės sutarties.

Praėjusį sezoną R. Rondo per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 7,6 taško bei atlikdavo po 5,4 rezultatyvaus perdavimo.

Į Atlantą keliasi ir buvęs Čikagos „Bulls“ įžaidėjas Krisas Dunnas, padėsiantis parašą po dvejų metų 10 mln. dolerių sutartimi.

K. Dunnas praėjusį sezoną per mačą vidutiniškai rinkdavo po 7,3 taško ir po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Klubą keičia ir S. Ibaka, kuris iš Toronto „Raptors“ keliauja į Los Andželo „Clippers“. Iš Kongo kilęs ispanas pasirašys dvejų metų 19 mln. dolerių vertės kontraktą.

2019 metų NBA čempionas praėjusį sezoną per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 15,3 taško ir atkovodavo po 8,1 kamuolio.

Tuo metu Tristanas Thompsonas keliasi į Bostono „Celtics“. 29-erių kanadietis susitarė dėl dvejų metų 19 mln. dolerių sutarties.

Visą karjerą iki šiol Klivlando „Cavaliers“ marškinėlius vilkėjęs puolėjas praėjusį sezoną per mačą vidutiniškai metė po 12 taškų ir atkovojo po 10 kamuolių.

Nors ir paleido R. Rondo, „Lakers“ ekipa išsaugojo kitą svarbų gynėją – Kentaviousas Caldwellas-Pope‘as sutiko pasirašyti trejų metų 40 mln. dolerių vertės sutartį.

Praėjusį sezoną snaiperis per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 9,7 taško ir atkovodavo po 2,1 atšokusio kamuolio.

Naujų namų neieškos ir Carmelo Anthony, liekantis Portlando „Trail Blazers“ gretose. 36-erių puolėjas pasirašys vienerių metų minimalios vertės sutartį.

Melo praėjusį sezoną per susitikimą vidutiniškai pelnydavo po 15,5 taško bei sugriebdavo po 6,2 atkovoto kamuolio.

Komandos veteraną išsaugoti nusprendė ir Denverio „Nuggets“ – su Paulu Millsapu sutarta dėl naujos vienerių metų 10 mln. dolerių vertės sutarties.

35-erių puolėjas praėjusį sezoną per mačą vidutiniškai rinkdavo po 10,6 taško bei po 5,5 atkovoto kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)