213 cm ūgio amerikietis šeštadienio vakarą žaidė Plėtojimosi lygoje su „Westchester Knicks“ komandą bei sekmadienio popietę turėjo vėl apsivilkti šios ekipos marškinėlius.

Bet pagrindinis „Knicks“ centras Joakimas Noah NBA mačo su Atlantos „Hawks“ klubu išvakarėse apsirgo, todėl Niujorko komandos treneriams nedelsiant prireikė vidurio puolėjo.

M. Plumlee sureagavo greitai. Jis gyvena netoli „Metro North“ traukinių stoties Vestčesteryje – Niujorko apskrityje, esančioje didmiesčio šiauriniame pakraštyje. Krepšininkas nedelsdamas sėdo į greitąjį traukinį, o vėliau persėdo į taksi.

Brangi buvo kiekviena minutė, todėl „Knicks“ narys vairuotojui sumokėjo 60 JAV dolerių arbatpinigių, kad šis važiuotų degant raudonam šviesaforo signalui.

Tačiau kamščiai Niujorko centre buvo milžiniški, todėl M. Plumlee galiausiai teko išlipti iš taksi ir „Madison Square Garden“ areną pasiekti bėgte.

„Bėgau per miestą, o kai atvykau į areną, manęs paklausė, ar man reikalingas apšilimas. Atsakiau: „Ne, aš jau apšilęs. Atbėgau“, – nerealios istorijos atomazgą ESPN pasakojo „Knicks“ narys.

12 val. vietos laiku prasidėjusiose rungtynėse į areną M. Plumlee atvyko įpusėjus pirmajam kėliniui. Apsivilkęs „Knicks“ marškinėlius jis NBA lygoje oficialiai debiutavo antrame ketvirtyje ir gynėsi prieš D. Howardą. Iš viso prieš „Hawks“ jis sužaidė 5:36 min., per kurias atkovojo kamuolį ir kartą prasižengė, o Niujorko ekipa šventė pergalę rezultatu 104:94.

„Buvo beprotiška, – prisiminęs savo sekmadienį šypsojo žaidėjas. – Jaučiu, kad galėčiau apie tai parašyti knygą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)