M. Kuzminskas buvo vienintelis „Knicks“ narys, kuris trenerio Jeffo Hornaceko sprendimu nė akimirkai neišbėgo į aikštelę. Tai buvo jau šeštosios rungtynės sezone, kuomet 27-erių lietuvis nesulaukė savojo šanso.

Iš visų svečių taškų didžiąją liūto dalį surinko „smogiamasis“ trejetas: Carmelo Anthony pelnė 26 (7/17 dvit., 1/5 trit., 9/10 baud. met, 13 atk. kam.), Kristapas Porzingis – 21 (8/18 dvit., 0/2 trit., 5/5 baud. met., 12 atk. kam.), Derrickas Rose'as – 20 (8/19 dvit., 1/2 trit., 1/1 baud. met.).

Tuo metu „Pelicans“ krepšininkai pasižymėjo kur kas komandiškesniu žaidimu – dviženklį taškų skaičių įmetė šeši iš jų. Rezultatyviausias su 23 buvo Anthony Davisas (18 atk. kam.), 16 pridėjo Tyreke'as Evansas (18 min.), po 12 – Jrue Holiday (11 rez. perd.), Buddy Hieldas ir E'Twaunas Moore'as, 10 – Solomonas Hillas.

Dar neseniai penktoje Rytų konferencijos vietoje žengusi „Knicks“ pralaimėjo jau trečią mačą iš eilės ir smuktelėjo dviem pozicijomis žemyn. Naujųjų metų išvakarėse Niujorko komanda savo jėgas dar išbandys svečiuose prieš Hjustono „Rockets“ ekipą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)