Jamesų šeimos atstovas patvirtino neraminančią žinią.

„Vakar besitreniruojančiam Bronny sustojo širdis. Medikai sugebėjo laiku suteikti jam pagalbą ir nugabenti į ligoninę. Dabar jo būklė yra stabili ir jam nebereikalinga intensyvi priežiūra. Prašome supratimo ir privatumo šeimai, o naujienas pranešime.

LeBronas ir Savannah viešai siunčia savo didžiausią padėką medikams ir personalui už neįtikėtiną darbą bei atsidavimą gelbstint atletą“, – komentaru dalinasi „TMZ Sports“.

Skelbiama, kad ištikus nelaimei buvo skambinama skubios pagalbos numeriu 911.

Širdies sustojimas – gyvybei grėsminga būklė. Širdies sustojimo metu širdies funkcija netikėtai sustoja – širdis nustoja plakti. Kai širdis nebeplaka, kraujas nepasiekia gyvybiškai svarbių organų, tokių kaip smegenys, o tai šią būklę paverčia itin grėsminga ir pavojinga.

Bronny yra kylantis krepšinio talentas. Jam prieš pusmetį buvo prognozuojamas šaukimas pirmajame dešimtuke, o dabar ESPN ekspertai reitinge skiria jam 16-ąją vietą.

Praėjusį sezoną jis privačios „Sierra Canyon“ mokyklos komandos gretose vidutiniškai rinko po 14 taškų, 5 atkovotus kamuolius ir 3 rezultatyvius perdavimus.

NBA superžvaigždė LeBronas Jamesas ne kartą yra pareiškęs, kad savo karjerą norėtų užbaigti tame pačiame klube su sūnumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją