Toks sprendimas priimtas po to, kai naujų infekcijos atvejų skaičius klube pasiekė penkis.

Kiek anksčiau šį mėnesį užsikrėtęs virusu prisipažino komandos strategas Michaelas Malone'as, COVID-19 diagnozuotas ir ekipos žvaigždei iš Serbijos Nikolai Jokičiui.

Visus klubo atstovus dabar ketinama patikrinti iš naujo, o rezultatai lems, ar šią savaitę žaidėjai dar galės kibti į treniruotes.

Į Orlandą „Nuggets“ turėtų iškeliauti liepos 7 d. ir ten toliau ruoštis sezono atnaujinimui.

Treniruočių bazę panašiomis aplinkybėmis uždaręs buvo ir Bruklino „Nets“ klubas, kuris antradienį nusprendė pratęsti pratybų procesą.

Koronaviruso šmėkla klajoja ir Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipoje. Skelbiama, kad užkratas aptiktas trijų žaidėjų, kurių pavardės neviešinamos, organizme. Iš viso šiuo metu infekuoti yra 16 NBA krepšininkų.

Nepaisant to, į rizikos grupę patenkantis 65-erių „Pelicans“ vairininkas Alvinas Gentry ketina vykti į Orlandą ir atlikti savo pareigas.

Primename, kad NBA reguliarusis sezonas turėtų būti atnaujintas liepos 31 d., jį pratęs 22 ekipos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)