Komandos vertė per metus išaugo 10 proc. ir dabar siekia 3,3 milijardo JAV dolerių. „Knicks“ vertė auga nepaisant to, kad komanda nuo 2013 metų negali patekti į atkrintamąsias varžybas.

„Knicks“ ekipa daug naudos gauna iš 1 milijardą dolerių kainavusios namų arenos – „Madison Square Garden“ – renovacijos, po kurios atsirado papildomų galimybių užsidirbti iš rėmėjų ir daugiau sėdimų vietų žiūrovams.

Kaip praneša „Forbes“, „Knicks“ klubas praėjusiame sezone uždirbo 141 mln. dolerių pelno. Tai yra geriausias rezultatas tarp visų NBA ekipų, nors Niujorko klubas iškovojo tik 32 pergales iš 82 galimų. Pernai „Knicks“ už naują sandorį su „Madison Square Garden“ arena gavo 100 mln. dolerių.

Antrą vietą tarp vertingiausių NBA komandų užėmė Los Andželo „Lakers“ (3 mlrd. dolerių), trečią – „Golden State Warriors“ (2,6 mlrd. dolerių), ketvirtą – Čikagos „Bulls“ (2,5 mlrd. dolerių), penktą – Bostono „Celtics“ (2,2 mlrd. dolerių).

NBA čempionė Klivlando „Cavaliers“ su 1,2 mlrd. dolerių verte yra tik 11-oje pozicijoje. Iš viso visų komandų vertė praėjusiais metais išaugo vidutiniškai 9 proc.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją