Michaelo Jordano karjeros ir Čikagos „Bulls“ komandos šlovingą istoriją nušviečiančiame seriale į viešumą iškeliami ir krepšinio gerbėjams negirdėti arba seniai pamiršti faktai.

Vienas jų – paskutinio XX a. dešimtmečio viduryje per „Bulls“ treniruotę įvykusios muštynės tarp S. Kerro ir komandos superžvaigždės M. Jordano.

Šis epizodas bus aptartas vienoje iš keturių dar neparodytų „The Last Dance“ serijų.

„Pakankamai keista iš naujo išgyventi „Bulls“ istoriją kartu su serialo populiarumu. Ir greitai tai bus dar keistesnė patirtis. Aš nesididžiuoju tuo įvykiu. Kartais tokie dalykau nutinka komandose sezono metu, tokiame lygyje tai yra normalu. Tačiau labai keista žinti, kad greitai ir aš, ir Michaelas apie tai kalbėsime prieš kameras, tai matys visas pasaulis, žmonės aptarinės visas detales“, – teigė 54-erių S. Kerras.

„Dėl tokių priežasčių operatoriai ir nėra įleidžiami į treniruotes. Nemanau, kad incidentas buvo nufilmuotas, tai nutiko kiek anksčiau nei 98-aisiais. Tačiau tas momentas, kad dabar visa tai papasakojama ir bus aptarinėjama, asmeniškai man nėra labai malonus“, – neslėpė daugkartinis NBA čempionas.

Paskutiniuoju legendinei „Bulls“ kartai tapusio 1997-1998 m. sezono metu ESPN buvo gavusi išskirtines teises patekti į komandos rūbinę po rungtynių, treniruotes.

Pažymėtinas faktas, kad viską sudėjus S. Kerras NBA čempionu yra tapęs daugiau kartų nei M. Jordanas. S. Kerras iš viso turi 8 NBA čempiono žiedus – 5 laimėjo būdamas krepšininku (3 – su „Bulls“, 2 – su San Antonijaus „Spurs“), dar 3 kartus jis NBA triumfavo būdamas „Golden State Warriors“ treneriu.

Savo ruožtu trejais metais už S. Kerrą vyresnis M. Jordanas, apie kurio figūrą ir sukasi neįtikėtino populiarumo sulaukęs serialas, su „Bulls“ NBA lygoje triumfavo 6 kartus. Palikęs Čikagą, vėliau jis dar kurį laiką atstovavo Vašingtono „Wizards“ komandai, trenerio darbo nesiėmė.

S. Kerras ir M. Jordanas „Bulls“ ekipoje kartu rungtyniavo tris sezonus 1995-1998 m. Visus šiuos tris sezonus Čikagos ekipa tapo stipriausia NBA lygoje.

ESPN serialas „The Last Dance“ (liet. „Paskutinis šokis“) rodomas „Netflix“ platformoje, kiekvieną pirmadienį išleidžiamos dvi naujos serijos. Iš viso jų bus 10, kol kas parodytos 6.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)