Nesėkmingai rungtynės susiklostė vienuoliktajam 2016-ųjų metų NBA naujokų biržos šaukimui Domantui Saboniui. Didžiąją dalį žaidybinio laiko formalumu tapusiame ketvirtajame kėlinyje gavęs lietuvis viso per 23 minutes surinko 6 taškus (3/11 met., 0/5 trit.), 7 atkovotus kamuolius, po vieną rezultatyvų perdavimą, bloką ir klaidą bei penkias asmenines pražangas.

Tai buvo pirmas kartas Domanto karjeroje, kai per rungtynes išmetęs bent penkis tolimus metimus puolėjas nepataikė nei vieno. Dar daugiau nerimo kelia faktas, jog per septynerias vasario mėnesį žaistas rungtynes Domas prametė visus dvylika savo mestų tritaškių.

Netaiklūs tolimi metimai šiąnakt tapo ne tik D. Sabonio problema – „Thunder“ pataikė vos 7 tritaškius iš 34 ir rungtynes „palaidojo“ jau trečiajame rungtynių kėlinyje.

Užtikrintai rungtynes pradėję Vašingtono krepšininkai surengė įspūdingą spektaklį, pataikydami visus savo pirmuosius devynis metimus iš žaidimo ir atitrūkdami nuo varžovų jau pačioje rungtynių pradžioje.

Po įspūdingos pergalės prieš NBA čempionus Klivlando „Cavaliers“ Oklahomos klubas patyrė antrą skaudų pralaimėjimą iš eilės. Per pastarąsias dvejas rungtynes (prieš „Wizards“ ir „Warriors“) Billy Donovano auklėtiniai vidutiniškai į savąjį krepšį praleido po 125 taškus, o pralaimėjimus patyrė bendru 38 taškų skirtumu.

„Wizards“: Markieffas Morrisas 23 (3/3 trit.), Bradley Bealas 22 (6/7 trit.), Otto Porteris 18 (12 atk. kam.), Johnas Wallas 15 (14 rez. perd.), Marcinas Gortatas 12, Trey‘us Burke‘as 11 taškų.

„Thunder“: Russellas Westbrookas (24 min., 5/19 met., 0/4 trit.) ir Joffrey Lauvergne‘as po 17, Cameronas Payne‘as 12 taškų.

Pirmąją sezono dalį Domantas Sabonis ir „Thunder“ užbaigs naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, namuose priimdami Mindaugo Kuzminsko atstovaujamą Niujorko „Knicks“ klubą.