Į Hjustoną iš Oklahomos „Thunder“ snaiperis J. Hardenas persikėlė prieš aštuonerius metus, 2012-aisiais. Per šį laikotarpį 196 cm ūgio gynėjas susidūrė su dviem klubo savininkais, o dabar jam vadovauja jau ketvirtas treneris. Kaip ESPN atskleidė vienas iš neįvardintu likti panorusių „Rockets“ darbuotojų, „barzdos“ epochą Hjustone galima apibūdinti trumpai: „Ko tik Jamesas panorės“.

Kai kurie J. Hardeno poelgiai netgi lygintini su legendiniais tapusiais Denniso Rodmano vakarėliais, apie kuriuos papasakota seriale „The Last Dance“. Kaip atsipalaiduoti į Las Vegasą sezono metu ištrūkdavo ekstravagantiškasis Čikagos „Bulls“ puolėjas, taip tą patį prabėgus daugiau nei dvidešimtmečiui daro ir „Rockets“ superžvaigždė.

Pavyzdžiui, jei „Rockets“ klubas tarp dviejų reguliariojo sezono rungtynių turi 2-3 dienų pertrauką, J. Hardenui tai puiki proga privačiu lėktuvu nuskristi į Las Vegasą ir pasilinksminti. Tai toleravo tiek klubo vadovai, tiek dabar jau buvę treneriai. „Rockets“ klube susiklostė nerašyta taisyklė, Jamesas tiesiog niekada neišgirsdavo žodelio „ne“, – klubo darbuotojo pasakojimą tęsia ESPN.

Rektarčiais dėl panašių aplinkybių J. Hardenas „atsiprašydavo“ ir nuo komandos treniruočių – jis visada praleisdavo pirmas pratybas po „Visų žvaigždžių“ savaitgalio renginio. „Tiesiog Jamesas lieka Jamesu“, – situaciją ir žaidėjo charakterį apibūdina įvykių liudininkai.


Teigiama, kad didelę įtaką klube jis darė ir spausdamas įsigyti vieną arba kitą žaidėją, stiprinti sudėtį, kad ji neva būtų konkurencinga, taip pat ir atleisti vieną ar kitą krepšininką bei netgi nebeįtinkantį trenerį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)