Vos ketvertą minučių aikštėje tepraleido Mindaugas Kuzminskas, per šį laiką spėjęs pasižymėti tašku (0/4 metimų iš žaidimo, 0/3 trit., 1/2 baud.) ir po ilgosios pertraukos nebepasirodęs aikštėje. Primename, kad praėjusiose „Knicks“ rungtynėse lietuvis taip ir nepakilo nuo atsarginių žaidėjų suolelio.

Įsimintinas epizodas užfiksuotas sužaidus kelias minutes po ilgosios rungtynių pertraukos. Greitos atakos metu pražangą puolime bandžiusį išprovokuoti Ericą Bledsoe parbloškusį Kristapą Porzingį šiurkščiai nustūmė „Suns“ naujokas Marquese'as Chrisas. Susierzinęs latvis atsakė varžovui tuo pačiu, išprovokuodamas trumpą abiejų komandų konfliktą. Po epizodo net keturi žaidėjai – K. Porzingis, M. Chrissas, Ericas Bledsoe ir Brandonas Jenningsas – buvo nubausti techininėmis pražangomis.

Dramatiškai susiklostė šių rungtynių pabaiga – rezultatui esant lygiam Carmelo Anthony likus mažiau nei penkiasdešimčiai sekundžių prametė iš vidutinio nuotolio, o galimybe surengti dvi atakas prieš varžovų vieną nepasinaudojusių „Suns“ gretose iš toli prametė Devinas Bookeris, palikęs svečiams septyniolika sekundžių. K. Porzingio metimas su sirena buvo netaiklus, tad ekipos buvo priverstos žaisti papildomas penkias minutes.

Pratęsime likus žaisti kiek daugiau nei pusantros minutės K. Porzingis buvo nubaustas šešta asmenine pražanga, Niujorko klubui turint trijų taškų pranašumą. Likusią atkarpą „Suns“ laimėjo 8:3.

Knicks“ antrą rungtynių pusę žaidė be Derricko Rose'o, nebaigusio rungtynių dėl nugaros skausmų. Įžaidėjas žaidė antrą susitikimą po dviejų dėl šios sveikatos problemos praleistų rungtynių. Dar vieną silpną pasirodymą surengė Carmelo Anthony, pastarosiose dvejose rungtynėse iš žaidimo pataikęs tik 7 iš 31 bandymo.

Geriausias karjeros rungtynes „Suns“ ekipoje sužaidė minėtasis M. Chrissas, jau iki ilgosios pertraukos spėjęs surinkti dvigubą dublį. Antrose rungtynėse iš eilės 20 ar daugiau kamuolių atkovojo šeimininkų vidurio puolėjas Tysonas Chandleris, praeityje rungtyniavęs Niujorko klube, o E. Bledsoe tapo pirmuoju Finikso krepšininku trejose rungtynėse iš eilės pelniusiu bent po 30 taškų nuo 2010-ųjų metų, kai tą padarė Amare Stoudemire'as.

„Suns“: Ericas Bledsoe 31 (9/21 metimai iš žaidimo, 12/12 baudos), Brandonas Knightas ir Marquese'as Chrissas po 14, Tysonas Chandleris (23 atk. kam.) ir P. J. Tuckeris po 13, Devinas Bookeris 12 taškų (3/16 metimai iš žaidimo).

„Knicks“: Kristapas Porzingis 34 (8/19 dvitaškiai, 4/4 tritaškiai, 6/7 baudos, 3 blokai, 3 per. kam.), Kyle'as O'Quinnas 22 (14 atk. kam.), Courtney Lee 14 (4/5 dvitaškiai, 2/3 tritaškiai), Carmelo Anthony 13 (3/15 metimai iš žaidimo, 7/8 baudos).

„Suns“ iškovojo tik antrą pergalę namuose per pastarąjį mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)