M. Jordanas jau yra kalbėjęs apie K. Bryantą oficialioje atsisveikinimo su Los Andželo „Lakers“ legenda ceremonijoje po pastarojo žūties. Tuomet Skrajojantis Michaelas negalėjo sulaikyti ašarų.

Dabar MJ parodė ESPN redakcijai žinutes, kurias K. Bryantas jam siuntė 2019 metų gruodžio 8 dieną.

Ši tekila yra puiki“, – rašė K. Bryantas, padėkodamas už M. Jordano dovanų atsiųstą „Cincoro Tequila“ butelį.

„Ačiū, mano brolau“, – atsakė M. Jordanas.

„Žinoma, sere. Kaip šeima? Ar viskas gerai?“, – toliau klausė K. Bryantas.

„Viskas gerai. O kaip tavo?“

„Viskas gerai“.

M. Jordanas norėjo pakalbėti su K. Bryantu apie jo dukros krepšinio komandą, kurią pats Kobe ir treniravo. „Jis išties labai įsitraukęs į Gigi treniravimą, – kalbėjo MJ. – Taigi, aš jam apie tai užsiminiau“.

Gražių ateinančių švenčių, – toliau rašė M. Jordanas. – Greitai ir aš į jas pasinersiu. Treneri Kobe??!“

„Aš pridėjau tą nuotaikingą veiduką, kuris iš juoko verkia“, – komentavo MJ.

Ai, grįžtame prie tavęs, žmogau. Ei, dabar sėdžiu ant atsarginių suolo ir stebiu, kaip triuškinama kita komanda 45:8“, – atrašė Kobe.

„Man labai patinka šis tekstas, nes jis atspindi Kobe įgimtą kovotojo dvasią, norą varžytis“, – sakė M. Jordanas.

Jau anksčiau ir pats MJ minėjo, kad K. Bryantui jis buvo kaip vyresnysis brolis ir abu palaikė artimus, nuoširdžius santykius.

58 metų šešiskart NBA čempionas žino, kad šeštadienį jam nepavyks sulaikyti ašarų, kalbant apie K. Bryantą, tačiau dėl to nesijaudina.

„Galvojau, kad galiu būti susijaudinęs, tačiau paskui supratau, kad nereikia išgyventi dėl to, kad parodysiu savo emocijas kalbėdamas apie žmogų, kurį mylėjau iš visos širdies, – ESPN kalbėjo M. Jordanas. – Tai žmogiškoji mano pusė, apie kurią žmonės dažnai pamiršta“.

2020 metų sausio 26 dieną 41-erių K. Bryantas kartu su 13-mete dukterimi Gianna ir šešiais kitais keleiviais bei pilotu skrido sraigtasparniu „Sikorsky S-76“. Tvyrant tirštam rūkui, orlaivis įsirėžė į kalvos šlaitą Kalabasase, į šiaurės vakarus nuo Los Andželo. Per katastrofą žuvo visi devyni sraigtasparnyje buvę žmonės.

Los Andželo „Lakers“ komandoje žaidęs penkiskart NBA čempionas ir dukart olimpinis aukso medalininkas K. Bryantas daugelio buvo laikomas vienu geriausių visų laikų krepšininku.

Buvusi NBA superžvaigždė K. Bryantas kartu su žmona susilaukė keturių dukterų. Vanessa liko auginti 17-metų Natalią, trejų metukų Bianką ir Capri, kuri gimė 2019 m. birželio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)