„Nets“ po pratęsimo nusileido Teksaso atstovams 125:129 (23:30, 36:31, 25:29, 28:22, 13:17).

Rungtynės įsimins ne tik dėl įtemptos atomazgos: abiejų klubų superžvaigždės taip pat lenktyniavo tarpusavyje.

K. Durantas pelnė 37 taškus, K. Irvingas – 39, bet dar ryškesnis buvo L. Dončičius, kurio sąskaitoje – net 41 taškas, 14 rezultatyvių perdavimų ir 11 atkovotų kamuolių.

Milžiniško varžovų gynybos dėmesio susilaukęs slovėnas pratęsimo pabaigoje maitino kamuoliais komandos draugus.

„Akivaizdu, kad Luka yra tas žmogus, kuris bene geriausiai gali atlikti lemiamus metimus. Bet jis taip pat supranta, kaip galima efektyviausi atakuoti varžovus. Jis jaučia, kada mesti pačiam, o kada perduoti kamuolį“, – atsiliepė „Mavericks“ vokietis Maxi Kleberas.

Desperaciją L. Dončičius kėlė ne tik šeimininkų žaidėjams, bet ir sirgaliams. Pratęsimo metu K. Durantui stojus prie baudų metimų linijos, iš tribūnų atskriejo plastmasinis bokalas, nutaikytas į aikštės krašte buvusį Dalaso klubo lyderį.

L. Dončičiaus tai neišgąsdino.

„Jau esu kažką panašaus patyręs Europoje. Neverta kreipti dėmesio“, – numojo ranka 23-ejų buvęs Madrido „Real“ (Ispanija) įžaidėjas.

Pranešama, kad bokalą sviedęs žiūrovas bandė pasišalinti, bet buvo sulaikytas arenos apsaugos.

„Mavericks“ Vakarų konferencijoje užima dešimtą vietą (2/2), „Nets“ Rytuose yra priešpaskutiniai 14-i (1/4).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją