Lietuvoje gimęs, bet už Atlanto augęs 20-metis puolėjas nepadėjo „Westhester Knicks“ (1/3) ekipai iškovoti pergalės, bet žaidė itin efektyviai.

„Knicks“ 94:96 (23:21, 23:19, 22:34, 26:22) namuose pralaimėjo „Grand Rapids Drive“ (4/2) krepšininkams, o I. Brazdeikis tapo rezultatyviausiu susitikimo žaidėju.

Puolėjas per 37 min. pelnė 36 taškus (12/19 dvitaškiai, 4/9 tritaškiai, 0/1 baudos), atkovojo 6 ir perėmė 2 kamuolius, taip pat atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

Antras pagal rezultatyvumą komandoje buvęs Andrew White'as III surinko 16 taškų.

Nugalėtojams 28 taškus surinko Sekou Doumbouya iš Gvinėjos.

Plėtojimosi G lygos susitikimą stebėjo 1100 žmonių.

I. Brazdeikiui šioje lygoje tai buvo antros rungtynės. Pirmose jis pelnė 15 taškų.

Praėjusią vasarą NBA naujokų biržoje krepšininką 47-uoju šaukimu pasirinko Sakramento „Kings“ klubas, netrukus teises į žaidėją perleidęs „Knicks“.

Visgi šio NBA sezono pradžioje „Knicks“ treneriai puolėjui patikėjo tik itin epizodinį vaidmenį, todėl įgyti žaidimo praktikos jis buvo išsiųstas į dublerinę ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)